Home / archiefcentraal / jarno westerman van dedemsvaart naar pec

jarno westerman van dedemsvaart naar pec

De 10-jarige Jarno Westerman, voetballer bij JVC Dedemsvaart, verruilt zijn club voor PEC Zwolle. Met ingang van het seizoen 2013-2014 komt de jonge spits uit voor de Zwolse club. In het verleden verruilden onder andere Levon van Dijk, Mick Kuilder, Jim Veltmaat en Ronan Zwaagstra Dedemsvaart voor respectievelijk SC Heerenveen, 2x PEC Zwolle en FC Emmen. De

Bij JVC Dedemsvaart speelt Jarno in het E1 team van de trainers Kevin Roozendal en Marco Ooms. Volgens de jeugdtrainers is Jarno een spits met heel veel talent. Ooms: “Door zijn snelheid is hij tegenstanders vaak te vlug af. Hij creëert veel kansen en hij heeft ook scorend vermogen. Tijdens de trainingen valt het op dat hij veel oefeningen direct begrijpt en dat hij zijn medespelers goede tips en aanwijzingen geeft.”

Lees ook

Hervatting voetbalcompetities

DALFSEN/OMMEN – Als het aan de KNVB ligt worden de amateurvoetbalcompetities – in het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.