introductielessen hafamo starten weer

De introductielessen van stichting HaFaMO voor basisschoolleerlingen gaan vanaf 20 maart weer van start. De stichting, die in 2011 werd opgericht door de muziekverenigingen Bazuin, Crescendo en Soli Deo Gloria, houdt deze lessen voor het tweede jaar op rij.

Tegen eenmalige betaling van 20 euro krijg je acht weken lang introductielessen. Onder professionele begeleiding van een echte muziekdocent zal elke week in het teken staan van één instrumentengroep. Er wordt aandacht besteed aan alle instrumenten die voorkomen in harmonie- en fanfare-orkesten. Na acht weken heb je veel geleerd over muziek, veel plezier gehad en weet je welk instrument je wil spelen.

De introductielessen zijn een prima opstap wanneer je een instrument wil leren bespelen. De lessen vinden plaats op woensdag, in het muziekgebouw de Bazuin aan de Haven Noord in Ommen. De tijd is nog niet bekend, dit wordt bepaald naar aanleiding van het aantal aanmeldingen.

Opgeven kan tot 15 maart via het contactformulier op www.hafamo.nl of via info@hafamo.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.