internationale grasbaanraces op tweede paasdag

Dit jaar krijgt het paasweekend weer een internationaal tintje. Op tweede paasdag vinden de jaarlijkse Internationale Bouwbedrijf Beverwijk grasbaanraces plaats aan de Molenweg in Balkbrug. Met de vijf verschillende klassen staat het publiek een gevarieerd en spectaculair raceprogramma te wachten. De internationale rijders in de klasse ‘Specials Internationalen’ zijn inmiddels bekend gemaakt door de organisatie, MAC van Dedem en komen onder andere uit Duitsland en Groot Brittannië, Zweden en Denemarken.

Naast de klasse ‘Specials Internationalen’ worden ook races gereden voor het ONK zijspannen, NK ST1, NK ST2 en het NK Powergirls. In deze laatste klasse zal ook Nederlands Kampioen Powergirls en MAC van Dedem clubrijdster, Harriët Zwiers haar opwachting maken. Daarnaast is een ludieke demonstratiewedstrijd van gazonmaaiers te zien.

De voorbereidingen zijn inmiddels al in volle gang en met de inzet van vele vrijwilligers beloofd het een spannend spektakel te worden. De trainingen starten op 1 april om 10.00 uur gevolgd door de wedstrijden om 13.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.macvandedem.nl of de Internationale Bouwbedrijf Beverwijk Grasbaanraces op Facebook en Twitter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.