Home / archiefcentraal / im dreaming of a white easter

im dreaming of a white easter

Hadden we eerder sneeuw met Pasen? Geen idee. Vanmorgen naar buiten kijkend kregen we in elk geval het idee, dat we in een bijzondere tijd leven qua klimaat, alsof de Maya’s op de een of andere manier toch gelijk hebben.

Wordt het tijd over een witte Pasen te zingen in plaats van een witte Kerst? Moeten we Paaswandelingen gaan opzetten, met gluhwein en warme chocolademelk na afloop?

De weerkaart bekijkend wordt het er de komende week niet vrolijker op. Met vooral veel nachtvorst. Het schaatsseizoen is veel te vroeg geëindigd. En de zoutstrooiers kunnen beter maar weer uit de winterstalling gehaald worden. Dan kunnen daar de caravans nog even weer staan, die in veel gevallen al op de campings terecht zijn gekomen. Want het Paasweekend, dat is het eerste weekend dat er weer massaal op campings overnacht overnacht wordt door de vaste standplaatsbezitters…

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.