Home / archiefcentraal / hospices door naar volgende ronde kroonappels

hospices door naar volgende ronde kroonappels

De Hospice Groep VechtZathe en hospice ‘t Huis De Pastorie zijn in de categorie ‘helpende hand’ door naar de volgende ronde van de actie Kroonappels. Het Oranje Fonds zoekt de mooiste, beste, succesvolste en leukste sociale initiatieven in de categorieën jeugd, buurt en helpende hand. De uiteindelijke winnaars ontvangen 50.000 euro.

In de volgende ronde (die loopt van 20 maart tot 28 maart) zijn de winnende organisaties en een vakjury aan zet. De organisaties mogen stemmen op soortgelijke initiatieven in andere regio’s en vice versa.

De Hospice Groep bedankt iedereen die heeft gestemd.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.