Home / archiefcentraal / henk van den hof gaat voor tevredenheid

henk van den hof gaat voor tevredenheid

Installatieburo Henk van den Hof in Ommen bestaat vijf jaar. Reden voor feestelijkheden, want alles gaat boven verwachting. “Ik heb nog nooit een uurtje zonder werk gezeten.” Nu was het ondernemen ook niet bepaald onbekend voor hem: na 25 jaar een bedrijf gehad te hebben met een compagnon besloot hij vijf jaar geleden, samen met zijn vrouw, voor zichzelf te beginnen.

Henk van den Hof is in te schakelen voor een breed palet aan werkzaamheden. “Ik doe eigenlijk alles op en om het huis; het complete installatiepakket.” Denk bijvoorbeeld aan de centrale verwarming, loodgieterswerk of het sanitair, en zeker ook in deze tijd de PV-zonnepanelen. “Tijdens een verbouwing hoef je dus niet meerdere mensen in te schakelen voor de installaties. Ik kan alles verzorgen, inclusief advies, dus er ontstaan geen communicatieproblemen.”

Ter ere van het eerste lustrum heeft Van den Hof tijdelijk speciale aanbiedingen: zo geldt bij aanschaf van een Nefit Top LIne cv-ketel vijf jaar gratis onderdelen plus thermostaat en krijgen klanten 30 procent korting op Grohe kranen. Want ook zijn klanten mogen profiteren van het succes van het bedrijf.

Henk kan altijd wel tijd vinden voor zijn klanten. Hij werkt dan wel alleen, maar heeft een achterban van betrouwbare mensen die hij kan inhuren. “Zo ben ik heel flexibel, mensen hoeven niet bang te zijn dat mijn agenda vol is.”

Dat Installatieburo Henk van den Hof al vijf jaar bestaat, komt niet vanzelf. “Ik werk klantgericht en bied veel service. Afspraak is bij mij afspraak.” Al ging de afgelopen vijf jaar alles van een leien dakje, en weten klanten dat Van den Hof betrouwbaar, deskundig en daadkrachtig is. “Ik heb veel van mijn oude klanten teruggekregen. Ook krijg ik veel klanten via mond-tot-mondreclame. Mijn doelstelling is 100 procent tevredenheid van de klant. En we komen dicht in de buurt.”

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.