harlem shake bij sportrijk

De ‘Harlem Shake’ is een populaire hiphop-dansstijl en tevens de titel van een in 2012 door Bauer geproduceerde heavy bass instrumentale track. In korte tijd is de ‘Harlem Shake’ een fenomeen geworden, waarbij mensen zich, al dan niet ludiek verkleed, al dansend uitleven.

Sportrijk wil Ommen in de spotlight zetten door een mega danshappening in de fitnesszaal te organiseren, waarbij iedereen helemaal los kan gaan op deze nieuwste muzikale dansrage.

Het is dan ook de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen meedoen. Zowel leden als niet leden van de sportschool zijn welkom. Leden krijgen een klein presentje voor hun deelname en niet leden ontvangen voor zowel zichzelf als voor een vriend of vriendin een pas voor een week gratis sporten bij Sportrijk.

De hele ‘Harlem Shake-danshappening’ wordt gefilmd vanaf 19.30 uur en later als Harlem Shake Sportrijk Ommen op youtube geplaatst. Sportrijk roept iedereen op om vanaf 19.15 aan de Brink 35 in Ommen te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.