Home / archiefcentraal / harlem shake bij sportrijk

harlem shake bij sportrijk

De ‘Harlem Shake’ is een populaire hiphop-dansstijl en tevens de titel van een in 2012 door Bauer geproduceerde heavy bass instrumentale track. In korte tijd is de ‘Harlem Shake’ een fenomeen geworden, waarbij mensen zich, al dan niet ludiek verkleed, al dansend uitleven.

Sportrijk wil Ommen in de spotlight zetten door een mega danshappening in de fitnesszaal te organiseren, waarbij iedereen helemaal los kan gaan op deze nieuwste muzikale dansrage.

Het is dan ook de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen meedoen. Zowel leden als niet leden van de sportschool zijn welkom. Leden krijgen een klein presentje voor hun deelname en niet leden ontvangen voor zowel zichzelf als voor een vriend of vriendin een pas voor een week gratis sporten bij Sportrijk.

De hele ‘Harlem Shake-danshappening’ wordt gefilmd vanaf 19.30 uur en later als Harlem Shake Sportrijk Ommen op youtube geplaatst. Sportrijk roept iedereen op om vanaf 19.15 aan de Brink 35 in Ommen te komen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.