gvn viert 50 jarig bestaan

Gymnastiekvereniging Nieuwleusen (GVN) bestaat 50 jaar. De exacte datum is 15 juli, maar omdat dit in de vakantie valt, is het officiële moment naar 21 juni verplaatst. Dan houdt de vereniging een inloopavond van 19.00 tot 21.00 uur in de Schakel. “Sponsoren, (oud-)leden, buurverenigingen en genodigden kunnen een show bekijken van de selectieturnsters en herinneringen ophalen bij een tentoonstelling met oude foto’s en kleding”, vertelt voorzitter Mariette Holterman.

“Het is tevens een mooi moment om onze vereniging te promoten en nieuwe leden te werven.” Daarom wordt op 24 april voor alle jeugd uit Nieuwleusen een open gymspektakelmiddag gehouden. “Van 13.00 tot 17.00 uur mag iedereen samen met een vriend, vriendin of alleen komen om zich eens lekker uit te leven op alle toestellen. Daarvoor wordt de hele turnzaal omgetoverd en huren we een speciale tumblingbaan in.” Ook wordt er een ballonnenwedstrijd gehouden.

Op 22 juni wordt de uitslag van de ballonnenwedstrijd bekendgemaakt. Dan wordt namelijk als afsluiting van de jubileumfestiviteiten een uitvoering gehouden met als thema ‘Back to the future’. Alle groepen geven demonstraties. “De turnzaal wordt zo opgesteld dat het plaats biedt aan 550 toeschouwers, waarvoor een extra tribune wordt ingehuurd. Een grootste uitvoering, dat het spectaculair zal worden, staat al vast.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.