Home / archiefcentraal / guido de bres wint schoolvolleybaltoernooi

guido de bres wint schoolvolleybaltoernooi

Volco organiseerde voor de 23 ste maal het school volleybal toernooi voor basisscholen. Guido de Bres was dit jaar de sterkste. In de finale werd De Dennenkamp met 26-18 verslagen.

Daarna barstte het feest los. Burgermeester Ahne kwam na afloop de prijzen uitreiken en was onder de indruk van het gebeuren.”Toen ik hier buiten was,hoorde ik al heel veel lawaai. Binnen was echt een heksenketel. Het is fantastisch om te zien dat ze elkaar zo aanmoedigen, want sport is gewoon goed voor kinderen”.

Guido de Bres had een sterk team, met meisjes die lid van Volco zijn. Coach Albert van de Berg had gekozen voor een sterk team en een wat minder sterk team. Team twee werd overigens knap vierde. “Vorig jaar hadden we twee even sterke teams en dat werkte niet. Nu hadden we team 1 met veel meisjes van Volco. Dat kon je ook zien, want op de belangrijke momenten trokken zij het team erdoor heen”.

Carles Bemboom van De Dennenkamp was tevreden met de tweede plek. “Zij hebben 300 leerlingen en wij 70, dus dan mag je blij zijn dat je in de finale staat. De kinderen hebben een hele leuke dag gehad en de organisatie was weer dik in orde. Een pluim voor de mensen van Volco, want het was geweldig”.

School de Nieuwe Brug won dit jaar de prijs voor de mooiste mascotte.

Eindstand: 1. Guido de Bres, 2. De Dennenkamp, 3. Het Palet, 4. Guido de Bres 2.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.