Home / archiefcentraal / gramsbergen lutten gestaakt wegens sneeuwval

gramsbergen lutten gestaakt wegens sneeuwval

De wedstrijd tussen Gramsbergen en Lutten kwam zaterdagmiddag niet tot een einde. Halverwege het duel staakte de scheidsrechter de wedstrijd. De sneeuwval in Gramsbergen belette de spelers om het spel af te maken. Op dat moment waren er nog geen doelpunten gescoord.

Lutten staat tweede in de competitie, waar Zwolsche Boys aan kop gaat. Zwolsche Boys won zaterdag van CSV ’28, waardoor het gat tussen Lutten – weliswaar met een wedstrijd minder – en Zwolsche Boys nu zes punten bedraagt.

Lees ook

SV Dalfsen presenteert eigen spelersbus

DALFSEN – Op sportpark Gerner is zondagmiddag de SV Dalfsen spelersbus gepresenteerd. De touringcar van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.