Home / archiefcentraal / glasvezel voor dalfsen en lemelerveld

glasvezel voor dalfsen en lemelerveld

Reggefiber begint binnenkort met de aanleg van het netwerk. Hierover ontvangen de bewoners tijdig bericht. Iedere woning binnen het aansluitgebied wordt voorzien van een kosteloze glasvezelaansluiting tot in de woning. Bewoners die ook gebruik willen maken van glasvezeldiensten, maar nog geen glasvezelabonnement hebben afgesloten, kunnen zich alsnog aanmelden. Zolang de graafploegen de wijk nog niet hebben verlaten worden er geen kosten in rekening gebracht.

Wie meer informatie wil over glasvezel en over de serviceproviders, kan terecht in de glasvezelwinkel. De medewerkers van Reggefiber staan daar klaar om alle vragen te beantwoorden en bieden een onafhankelijk advies met betrekking tot de verschillende abonnementen van de serviceproviders. De glasvezelwinkel is gevestigd de Wilhelminastraat 8 in Dalfsen. Meer informatie en de openingstijden zijn te vinden op www.eindelijkglasvezel.nl/dalfsen.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.