Home / archiefcentraal / gelukkig groen met van der bent

gelukkig groen met van der bent

In de lente en zomer van 2013 valt volop te genieten van uw tuin: van de vlinders die boven de bloemrijke borders fladderen en de mogelijkheid om met je handen in de grond te wroeten. “De tuin is natuurlijker dan ooit,” vertelt Jasper van der Bent, van Van der Bent Garden & Wood Creations.

“De tijd van de grotendeels betegelde tuinen loopt ten einde. Het mag allemaal weer groener en natuurlijker. De tuin is er vooral om te ontspannen en te genieten – en waar kan dat nu beter dan in het groen?” Vlinders en andere insecten dragen volgens hem bij aan de natuurlijke uitstraling van de tuin: ze worden gelokt met insectenhotels en bloemrijke borders.

“Tuinieren staat nu weer volop in de belangstelling, maar het ontbreekt veel mensen aan tijd. Gemak staat dan ook vaak boven aan het wensenlijstje. Gelukkig gaan groen en gemak heel goed samen, denk aan groene bodembedekkers die het onkruid onderdrukken en kleurrijke, volle borders.

Genieten van uw tuin kan natuurlijk op dat mooie terras of onder uw prachtige prieel. Sfeervol ingericht en voorzien van alle gemakken. Op een tuinbank, loungestoel of picknicktafel genieten van het weer en elkaar.”

Bij Van der Bent zijn de lentekriebels inmiddels ook weer toegeslagen. Hij is een vakspecialist als het gaat om het creëren, realiseren en beheren van uw droomtuin, waarin u kunt genieten van alles wat u om u heen ziet.

Binnenkort komt zijn vernieuwde webshop online – www.wood-shop.nl – voorzien van velerlei artikelen die een aanvulling kunnen zijn voor uw tuin. Zijn motto is dan ook niet voor niets: “Alles voor het mooie buitenleven.”

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.