Home / archiefcentraal / freddy hekman tuinen aangesloten bij tuinkeur

freddy hekman tuinen aangesloten bij tuinkeur

Eind 2012 sloot Freddy Hekman Tuinen uit Dalfsen zich officieel aan bij het TuinKeur-keurmerk. Eigenaar Freddy Hekman benadrukt dat dit veel voordelen heeft voor zijn klanten. Hekman vertelt: “TuinKeur is een onafhankelijk keurmerk in de groensector. Hoveniers die zijn aangesloten bij TuinKeur, en dus een TuinKeur-keurmerk hebben, zijn gecheckt op ruim 120 belangrijke punten, zoals de voonwaarden,

het aanbestedingstraject en de kwaliteit van de producten en diensten. Zo weten consumenten dat ze op een goede en betrouwbare manier zaken kunnen doen.”

De bij TuinKeur aangesloten bedrijven kennen ‘De 5 zekerheden van TuinKeur’, namelijk professionaliteit, betrokkenheid, vakbekwaamheid, service en kwaliteit. Daardoor is het volgens Hekman nu nog aantrekkelijker om contact op te nemen met zijn bedrijf, voor bijvoorbeeld een tuinadvies of -ontwerp of complete tuinrenovatie. “Wij helpen de klanten graag verder met onze bekende service, het grote enthousiasme en de vijf zekerheden van TuinKeur”, besluit Hekman.

Mensen die meer willen weten over Freddy Hekman Tuinen of over TuinKeur kunnen contact met Hekman, Kringsloot oost 4a, 7722 WR Dalfsen via 06 – 11395032 of info@freddyhekman.nl. www.freddyhekmantuinen.nl of www.tuinkeur.nl

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.