Home / archiefcentraal / flynth in training voor alpe dhuzes

flynth in training voor alpe dhuzes

Een team van Accountants- en Adviesorganisatie Flynth heeft vorige week voor het eerst gezamenlijk getraind ter voorbereiding van een grote uitdaging die zij op 6 juni 2013 gaat uitvoeren. Een fietsteam van de Flynth organisatie doet namelijk mee aan de actie ‘Opgeven is geen optie’, waar dit team op één dag de Alpe d’Hues in Frankrijk zes keer gaat beklimmen. Doel van deze actie is via sponsorgeld zoveel mogelijk geld op te halen voor het Koningin Willemina Fonds onder het motto ‘Help kanker de wereld uit’.

Het team van de Flynth-organisatie doet voor de eerste keer mee aan deze actie. Zeven accountants of bedrijfsadviseurs, werkzaam in het gehele land voor de organisatie Flynth, delen de passie fietsen op amateurniveau en hebben elkaar gevonden en mee te doen aan deze actie voor het goede doel. Alle deelnemers hebben dezelfde drijfveer om aan deze actie mee te doen. Alle hebben zelf of in hun omgeving meegemaakt wat kanker betekent en vooral welke impact het heeft op de zieke zelf, zijn of naaste omgeving.

Initiatiefnemer Jan Hollewand, inwoner van Raalte en bedrijfsadviseur van kantoor Flynth in Raalte, tevens leider van het Flynth team, heeft vorige week een trainingsrit voor de deelnemers georganiseerd. Al waren alle deelnemers inmiddels al op individuele basis in training gegaan, was deze eerste gezamenlijke bijeenkomst een mooie gelegenheid de teamspirit te verhogen om nog meer gemotiveerd in juni van dit jaar aan de zware opgaven te beginnen. Gezamenlijk hebben ze op deze middag door het mooie Sallandse land een trainingsrit gereden en hebben ze de Holterberg en de Lemelerberg alvast als test beklommen. Voor de meeste teamleden onbekend terrein en zij hebben genoten van de mooie omgeving. Komende tijd zal het trainingsschema in intensiviteit worden opgehoogd om straks in juni optimaal aan de voet van de Alpe d’Hues te staan om te proberen deze berg zes keer op één dag te beklimmen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.