Home / archiefcentraal / evenemententerrein wordt klaar gemaakt

evenemententerrein wordt klaar gemaakt

In Dalfsen wordt het evenementerrein klaar gemaakt voor de festiviteiten rond de troonswisseling. Van 27 tot en met 30 april zijn er allerlei activiteiten op het terrein langs de Vecht, naast het gemeentehuis.

“Na de bemesting de grond prepareren. Moet helemaal goedkomen. Laat de festiviteiten maar beginnen!” zo twitterde wethouder Klaas Agricola. Vanuit zijn werkkamer heeft hij mooi uitzicht over het terrein. Mooi genoeg om dit plaatje de wereld in te sturen in ieder geval.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.