Home / archiefcentraal / eerste wijkcentrale glasvezel geplaatst

eerste wijkcentrale glasvezel geplaatst

De voorbereidingen voor de aanleg van glasvezel in Dalfsen zijn in volle gang. De eerste wijkcentrale is geplaatst aan de Van Tydencampstraat in Dalfsen.

De wijkcentrale is een belangrijk onderdeel bij het aanleggen van het glasvezelnetwerk. Een wijkcentrale is een verdeelpunt waar alle glasvezelverbindingen bij elkaar komen. Vanaf deze wijkcentrale lopen er glasvezelkabels richting elke woning. Op deze manier krijgt elke woning een eigen verbinding op het glasvezelnetwerk. In totaal worden in Dalfsen twee wijkcentrales geplaatst en één in Lemelerveld.

Afgelopen week is bekend geworden dat meer dan 30 procent van de huishoudens in Dalfsen en Lemelerveld hebben gekozen voor een glasvezelabonnement. Daarom heeft Reggefiber besloten dat de aanleg van glasvezel voor alle huishoudens binnen het aansluitgebied van Dalfsen en Lemelerveld kosteloos is.

Het enige wat Reggefiber vraagt, is toestemming om een glasvezelaansluiting in de woning aan te mogen leggen. Wanneer de bewoner een abonnement afsluit bij een serviceprovider die internet, tv en telefonie via glasvezel aanbiedt, kan er gebruik worden gemaakt van de diensten op het netwerk. Daarbij is er een vrije keuze uit meer dan tien aanbieders. Meer informatie is te vinden op www.eindelijkglasvezel.nl/dalfsen

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.