Home / archiefcentraal / dommerdieck promoveert naar vierde klas

dommerdieck promoveert naar vierde klas

Ook in de laatste zaalwedstrijd is het het eerste team van d’Ommerdieck gelukt om ongeslagen kampioen te blijven. Zeeindigen met 28 punten uit veertien wedstrijden en een doelsaldo van 234 tegen 103. Door dit kampioenschap zal d’Ommerdieck volgend seizoen zowel op het veld als in de zaal vierde klas gaan spelen.

De returnwedstrijd tegen ’t Overschotje uit Lochem was louter een formaliteit en de spelers deden hun sportieve plicht. D’Ommerdieck stond zes punten voor op ’t Overschotje. Toch gaf ’t Overschotje zich niet gewonnen. Zij gaven d’Ommerdieck weinig ruimte en konden vooral in de eerste helft goed bijblijven.

Na een kwartier was de stand 5-5. Na 6-6 kon d’Ommerdieck uitlopen tot 9-6. Maar ’t Overschotje kwam weer terug tot 9-8.

De ruststand was 11-9. In de tweede helft kwam Gerald Kikkert in het veld voor Stefan van Veldhuizen.

’t Overschotje wist weer raak te schieten 11- 10. Maar d’Ommerdieck raakte niet in paniek, maar bleef rustig combineren en wist op het juiste moment de kansen te pakken.

Na 13-11 was d’Ommerdieck goed op schot 19-11. Carine van Dijken kwam in het veld voor Gerja Krul.

Na 19-12, was de eindstand 20-12.

Doelpuntenmakers: Henri Kikkert 9x, Martin Alteveer 3x, Gerald Kikkert 3x, Agnes Krul 3x, Stefan van Veldhuizen en Gerja Krul.

D’Ommerdieck gaat zich nu opmaken voor de veldcompetitie, die op 30 maart start en waarbij de tegenstander weer ’t Overschotje uit Lochem zal zijn. Maar eerst speelt d’Ommerdieck op 30 maart in Deventer tegen Devinco om 12.15 uur.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.