Home / archiefcentraal / directeur beter wonen vertelt over boek

directeur beter wonen vertelt over boek

Gerrit Teunis, directeur-bestuurder Beter Wonen Vechtdal Hardenberg, houdt dinsdag 9 april een lezing in het Grand Café van het LOC in Hardenberg. Hij zal vertellen over zijn nieuwste boek Spoken wonen niet in huizen. Deze lezing is georganiseerd door Boekwinkel Heinink, de Bibliotheek Hardenberg en Theater De Voorveghter.

Spoken wonen niet in huizen geeft inzicht in de ontwikkeling van en binnen de volkshuisvesting, maar daagt vooral uit om het gesprek aan te gaan over de invulling van de maatschappelijke betekenis ervan en wat dat vraagt van (persoonlijk) leiderschap. Gerrit Teunis behandelt zijn keuzes, zijn opvattingen, zijn twijfels, zijn angsten, zijn spoken. Daarna komt hij tot een viertal uitdagingen voor de professional, die werkzaam is in de volkshuisvesting. Die uitdagingen onderstrepen zijn drang, zijn bijna onwrikbare geloof in vooruitgang.

Interessant voor ondernemers, bestuurders en voor iedereen die iets wil weten over actuele ontwikkelingen binnen woningcorporaties.

De lezing met Gerrit Teunis vindt dinsdag 9 april plaats in het Grand Café van het LOC aan de Parkweg in Hardenberg . Aanvang: 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. De entree bedraagt 7,50 euro, inclusief koffie/thee en garderobe. Kaarten voor de lezing zijn te reserveren bij de Bibliotheek Hardenberg, Boekwinkel Heinink of Theater De Voorveghter.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.