Home / archiefcentraal / deuroe veuroe op zn paasbest

deuroe veuroe op zn paasbest

In de kringloopwinkel Deuroe Veuroe aan de Grift nummer 17 zijn de vrijwilligsters na de succesvol verlopen veiling direct weer aan het slag gegaan om de tafel achterin de winkel te veranderen in een Paastafel. Boven de fraai versierde tafel is een aantal mooie takken opgehangen met kleurige eitjes.

Op de tafel staan veel spulletjes die de bezoekers direct aan Pasen doen denken: kippetjes, eitjes, te veel om op te noemen. De bezoekers van de Kringloopwinkel zullen bij een bezoek zeker de paassfeer opsnuiven. Alleen al de mooie gele kleuren spreken de verwachting van mooi voorjaarsweer uit.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.