Home / archiefcentraal / decohome volstijl wil verrassen

decohome volstijl wil verrassen

De winkel lette bij het maken van de lijn op verschillende dingen. ‘‘Je moet goed rekening houden met de doelgroepen jongens en meisjes’’, aldus Dunnewind. ‘‘Het begint met een leuk idee en daar bouwen we dan op voort. Dan kijken we naar dingen als de kleuren en stoffen.’’

Decohome Volstijl werkt met materiaal dat niet standaard is. Die keuze wordt volgens haar gewaardeerd door de klanten. ‘‘Het is weer eens wat anders. Het geeft de klanten een frisse indruk.’’ Het gaat uiteindelijk om het totaalplaatje, waarin onderscheid gemaakt moet worden. Dat onderscheidende totaalplaatje komt door de styling. ‘‘Het gaat niet alleen om de afwerking, maar ook om de styling van de kamer.’’ Naar de styling is met aandacht gekeken. ‘‘We hebben bijvoorbeeld zelfs de knuffeltjes er bij liggen. We hebben ook de dekbedovertrekken in het eigen atelier. Alles past bij elkaar in de kinderkamers.’’

Deco Home probeert ook een beetje op de trends te blijven letten. ‘‘Met de etalage zijn we altijd net wat eerder, doordat we al op een beurs iets hebben gezien’’, zegt Dunnewind. Dat is overigens niet automatisch een garantie voor succes. ‘‘Soms sla je de plank mis. In deze branche is het toch lastig, soms is het na een halfjaar al niet meer een trend.’’ Momenteel is vintage ‘in’. Daarin komen de authentieke look en details ook naar voren. De lampenkappen zijn daarvan een goed voorbeeld, met het wat gerafelde uiterlijk.

Deco Home Vol Stijl stopt naast deze kinderlijn ook veel tijd in de andere wensen van een klant. ‘‘We proberen ons te onderscheidden met advies en service. Om goed advies te kunnen geven is het bijvoorbeeld belangrijk dat ik alle boeken over behang uit het hoofd ken. We nemen de tijd voor de klant. Of het nou een halfuur is of drie uur. De klant staat hoog bij ons in het vaandel.’’

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.