de stuwzangers voor de vijfde keer naar potsdam

Shantykoor De Stuwzangers uit Vilsteren gaat voor de vijfde keer naar Potsdam. De zangers zijn opnieuw uitgenodigd voor het Tulpenfest, dat elk jaar in de Hollandse wijk wordt gehouden. Zo’n 50.000 mensen bezoeken dit feest.

Uit Nederland worden zeker honderd gasten verwacht, waaronder dus de Stuwzangers en de Ambachtsgroep Salland onder aanvoering Henk Ziel en zijn dochter Ali. Zij heeft wat taken overgenomen.

Shantykoor de Stuwzangers zal onder leiding van Flip Jonkman weer diverse optredens verzorgen, verdeeld over zaterdag 13 en zondag 14 april. De instrumentale begeleiding bestaat uit accordeons, gitaar en drums. Vrijdagmorgen 12 april vertrekken de zangers per bus richting Potsdam en zondagnacht worden de Tulpenfestgangers weer terug verwacht in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.