de polhaar neemt keuken barones over

De leerlingen uit groep 4 van de kbs De Polhaar in Dalfsen namen donderdag de regie over in de keuken en de bediening van het lokale restaurant De Barones.

Rond 17 uur waren er al aardig wat gasten binnen, waaronder diverse opa’s oma’s. Waar de kinderen normaal regelmatig bij hen eten, kwamen zij nu bij hun kleinkinderen eten. Vol enthousiasme werden de bestellingen opgenomen en doorgegeven aan de keuken om deze vervolgens keurig aan de gasten te bedienen.

De leerlingen van de Polhaar hadden in de voorverkoop al bijna 200 pannenkoeken verkocht aan familieleden, vrienden en kennissen. De opbrengst was voor het Pastor Thomas Schoolfonds in India. Dit is een initiatief van oud-pastoor Thomas van de Heilige Cyriacus Parochie in Dalfsen. Zo konden er de afgelopen jaren al 300 kinderen geholpen worden en ongeveer 200 kinderen krijgen momenteel geld uit het fonds om onderwijs te volgen. Door deze actie van de leerlingen uit groep 4 kunnen er nog eens tien tot twaalf kinderen naar school.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.