Home / archiefcentraal / dalfser duo aangehouden voor diefstal

dalfser duo aangehouden voor diefstal

Een man en een vrouw uit Dalfsen zijn dinsdag 26 maart aangehouden voor diefstal. Zij zijn voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Dinsdagmiddag zag een 48-jarige inwoner van Dalfsen een man en vrouw op straat bij een fiets staan. De man ontdekte dat de fiets die het stel bij zich had, van hem was. Deze fiets was tussen 15 en 18 maart bij zijn woning weggenomen. Ook waren er goederen uit zijn auto weggenomen tussen de genoemde data.

Toen de man dinsdagmiddag zijn fiets aantrof, schakelde hij de politie in. Toen bleek dat het inderdaad om de gestolen fiets van de 48-jarige man ging, werd het duo aangehouden. Het gaat om een 24-jarige vrouw en een 25-jarige man uit Dalfsen. Zij zijn voor verder onderzoek in verzekering gesteld. Bij het stel werden ook de goederen aangetroffen die uit de auto van de 48-jarige man waren weggenomen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.