brug in ommen voor pasen klaar

De werkzaamheden rondom de Hessel Mulertbrug zijn voor Pasen afgerond. Door het aanhoudende winterweer duurde het lang, maar het einde is nu in zicht. De overige delen van het project Integrale Reconstructie Ommen Zuid moet voor 1 juli afgerond zijn.

Eén en ander betekent dat tussen 1 april en Koninginnedag de werkzaamheden in het gebied rond Lunchroom Ekkelenkamp en Hotel de Zon worden afgerond. In de maand juni wordt de Stationsweg in combinatie met de onderhoudswerkzaamheden van de Provinicie Overijssel aan de N347 uitgevoerd.

Met het verdwijnen van de verkeerslichten rond de brug in week 13 – tussen 25 en 30 maart – is het oponthoud daar grotendeels voorbij. Het verkeer op de Stationsweg moet wel rekening houden moet vertragingen, want daar blijft nog wel enige tijd een verkeerslicht op één weghelft staan. De vertraging door de vorstperiode heeft geen consequenties voor de werkzaamheden aan de Wolfskuilstraat, de Wilhelminastraat en De Schammelte.

“We hebben gewoon pech gehad met het winterweer,” zegt communicatiemedewerker Jeroen Engelsman. “Gemiddeld zijn er elke winter ongeveer zeventien dagen waarop wegwerkers door de kou of de sneeuw niet kunnen werken, maar voor deze week zaten we al op dertig.”

Tijdens een inloopbijeenkomst op 14 maart in Hotel Paping kunnen belangstellenden tussen 19 en 21 informatie krijgen over de voortgang van het project Integrale Reconstructie Ommen Zuid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.