Home / archiefcentraal / brandweerwedstrijden ommen op 6 april

brandweerwedstrijden ommen op 6 april

In Ommen worden op 6 april provinciale brandweerwedstrijden gehouden. De gehele dag zal er op twee verschillende locaties een inzet gehouden worden. Op de ene locatie zal een brand in scène worden gezet. Op de andere locatie is een 112-baan uitgezet, dit betekent dat meerdere scenario’s mogelijk zijn. De deelnemers zijn van tevoren niet bekend met het scenario.

Juryleden van het ABWC (algemeen brandweer wedstrijd comité) zullen de ploegen beoordelen. Aan het eind van de dag worden de resultaten bekend gemaakt en zal de winnaar bekend worden gemaakt. De ploegen met de beste beoordelingen plaatsen zich voor een volgende gewestelijke ronde.

Voor geïnteresseerden is er de mogelijkheid om beide scenario’s te bekijken. Je kunt zich melden bij de brandweerkazerne aan de Schurinkstraat. Hier kan men vertellen waar de locaties van de brandweerwedstrijden zijn.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.