bouwman verkoopt kaas vanuit bedrijfshal

Van de gemeente heeft Kaashandel Bouwman toestemming gekregen om vanaf 8 maart op vrijdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur kaas te verkopen vanuit zijn bedrijfshal op Alteveer. “Ik zet dan mijn verkoopwagen op in de bedrijfshal. Voordeel van de locatie is dat ik makkelijk bij de voorraad kan, ik heb alles bij de hand. Op deze manier zijn ook de kosten in de hand te houden.”

Bouwman verkoopt zo’n veertig soorten kaas: exclusieve oude kazen, nagelkaas, komijnekaas, boerenkruidenkaas, diverse soorten 30+-kaas met komijn en kruiden, Franse kaas, zoutloze kaas… Noem het maar op. “Ik zeg altijd, we hebben Goudse Zuid-Hollandse kaas tot en met jong belegen en vanaf belegen Goudse Noord-Hollandse kaas, romig en niet zout, voor een goede prijs.” Maar kaas is niet het enige waarvoor klanten bij Bouwman komen. Zo zijn er ook voorverpakte noten, vrije uitloop-scharreleieren en in de winter rookworst, leverworst en spekdobbelsteentjes. “Je kunt alles voor bij de borrel bij ons krijgen, behalve de borrel zelf”, lacht Bouwman. Ook kunnen klanten cadeaumandjes kopen: voor bepaalde bedragen of zelf samengesteld. Het handigste is om deze van tevoren te bestellen, zodat je niet lang hoeft te wachten. Dat kan ook voor de overige producten: telefonisch bestellen kan tot vrijdagmorgen, per e-mail een dag van tevoren. “Dan zorgen wij ervoor dat de bestelling klaarstaat.”

Bouwman heeft nog een goede tip: “Je kunt bij ons gratis je kaas vacuüm laten verpakken. Dat is handig voor als je op vakantie gaat: je kunt het dan zeker zes tot zeven weken bewaren.” Als extra service heeft Bouwman ook een spaarkaartactie. Bij aankopen op markten of de vrijdagmiddag krijgen klanten bij elke 5 euro een zegeltje. Een volle spaarkaart levert 5 euro korting op de producten op.

Kaashandel Bouwman is te vinden aan de Van Ruisdaelstraat 21, op bedrijventerrein Alteveer. Rijd voor Suzuki-garage Schuurhuis langs, de Vermeerstraat in en aan het einde links. Als je dan links aanhoudt, en nog een klein stukje doorrijdt, kom je bij Kaashandel Bouwman terecht. bouwmanruis@home.nl of 0618329812.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.