Home / archiefcentraal / boeren in het vechtdal starten promotie

boeren in het vechtdal starten promotie

Bert Boerman, gedeputeerde voor Ruimte, Water en Jeugdzorg van de Provincie Overijssel opende de website www.deboeralsgastheer.nl , waarin de eerste 12 bedrijven zich presenteren. Vervolgens kregen hij en Ilona lagas, wethouder buitengebied van Ommen, de eerste folder aangeboden. Dit aantrekkelijke boekje geeft een overzicht van de bedrijven en hun activiteiten en zal breed verkrijgbaar zijn.

Iedereen was erg tevreden over de snelheid waarmee het project gestart kon worden en waarmee nu ook de eerste resultaten zichtbaar worden. Voor het toeristisch seizoen 2013 kan het Vechtdal zich nu nog beter profileren met leuke en interessante activiteiten op het platteland.

De samenwerking met Vechtdal Marketing maakte het mogelijk om een van de wensen uit de campagne ‘Doe een wens’ uit te laten komen. Vijf deelnemers aan het project, de Vechtdalhoeve, De Velshoeve, Melkveebedrijf Broekroelofs, De Varsenerhof en Boerderij Varsenerveld zetten samen met pannenkoekenrestaurant Rheezer Bulten en vervoer met VW Love Bugs een heel programma in elkaar, compleet met overnachting.

De gelukkige winnaars, de familie Dekker uit Alphen aan de Rijn, kregen per telefoon hun prijs te horen. Deze zomer zullen zij kunnen genieten van dit bijzondere arrangement.

Met deze aftrap is het begin gemaakt met de opbouw van een Vechtdalbreed netwerk waarin boerderijen en andere toeristische bedrijven het Vechtdal maken tot een gebied waar iedereen terecht kan. Zowel voor een dagje uit als voor een fijne vakantie, voor jong en oud, individueel en als groep, voor in- en ontspanning, voor amusement en voor informatie, voor rust en ruimte, particulier en zakelijk.

Gezien de belangstelling en het enthousiasme van de deelnemers zullen we zeker nog meer gaan horen van ‘de Boer als Gastheer’.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.