Home / archiefcentraal / beleef kiddybe op 23 maart

beleef kiddybe op 23 maart

Twaalf topmodellen op de catwalk bij Kiddybe; je kunt niet jong genoeg beginnen, dus het jongste topmodel van 2 jaar oud is zich al druk aan het voorbereiden. Op 23 maart houdt Kiddybe om 14.30 uur een modeshow met onder andere de merken Cakewalk, NONO, LOFFF, Chaos and Order – vanaf maat 50 tot en met maat 152.

Naast de modeshow is er ook een theeproeverij met de keuze uit 25 verse theeën, een wijnproeverij, kunnen er hapjes uit de Italiaanse corner geproefd worden en biedt de winkel gedurende de hele dag verschillende aanbiedingen.

Eigenaar Edwin Olierook: “Kiddybe is een originele lifestyle winkel voor jong en oud. Van kinderkleding tot en met PIP-servies en alles in een eigen gezellige corner. Enorm enthousiast en blij is het hele team dat het concept nu helemaal klaar is.” Er is een soap & bath-corner met het Engelse merk Bomb Cosmetic, de corner met Italiaanse specialiteiten en kookcadeautjes, de theebar met verse thee, serviezen van PIP, Blond Amsterdam en At Home with Marieke, een babycorner met verzorgingsartikelen, kraamcadeautjes en manden, en baby- en kinderkleding vanaf maat 50 tot en met maat 152.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.