b jay rapt nu ook over ommen

“Ik maak al muziek sinds ik dertien was,” vertelt de nu twintigjarige Ommenaar. “Dat zijn vooral rapnummers en daarmee treed ik ook regelmatig op in de regio. Ik schrijf mijn nummers zelf en daarbij laat ik me vooral inspireren door zaken die ik leuk vindt, maar ook door wat ik voel.”

Nu mag hij dus ook gaan rappen over Ommen. “Ik weet pas sinds woensdagavond dat ik stadsrapper ben, dus ik weet nu nog niet precies wat het allemaal inhoudt. Waarschijnlijk ga ik optreden op bijvoorbeeld Koninginnedag en de Ommer Bissingh. Dat lijkt me een mooie uitdaging.” Dat het podium hem niet vreemd is bleek ook tijdens zijn optreden woensdagavond in de Carrousel. “Het was een mooie avond met een leuk, gevarieerd publiek.”

B-Jay is ook online geen onbekende. De videoclip van het nummer ‘Broederliefde’, dat hij samen met Amel maakte, werd bijvoorbeeld al ruim 28.000 keer bekeken. Wie alvast een voorproefje wil van wat Ommen de komende tijd met deze stadsrapper te wachten staat, kan hier het filmpje bekijken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.