Home / archiefcentraal / auto total loss na inhaalmanoeuvre

auto total loss na inhaalmanoeuvre

Op de N34 tussen Hardenberg en Gramsbergen raakte dinsdagavond de bestuurder van een Renault Laguna van de weg. Na vermoedelijk een inhaal-actie kwam de bestuurder op zijn eigen weghelft (rijdende richting Gramsbergen) in de berm, waarna het mis ging.

De auto ramde met zijn neus de kant van een vrij diepe sloot, waarna de auto omgetold en over de kop geslagen in diezelfde sloot tot stilstand kwam. De bestuurder is met een ambulance overgebracht naar een ziekenhuis, maar na verluid leken zijn verwondingen mee te vallen. De auto raakte total loss en werd afgesleept.

Kijk voor meer foto’s op www.rvfotografie.com

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.