Home / archiefcentraal / apres skien in oudleusen

apres skien in oudleusen

Om het wintersportseizoen in stijl af te sluiten kun je je op zaterdag 16 maart bij Mansier in Oudleusen een avond lang in de Tiroler Alpen wanen. Dan wordt namelijk de tweede editie van de Oudleusener Après Ski-Party gehouden.

Met feestmuziek van dj Eric en de Gebroeders Jo, sfeervolle decoraties, dirndl-jurken, lederhosen en natuurlijk de bijbehorende drankjes en hapjes wordt een onvervalste après ski-sfeer gecreëerd. Iedereen is van harte welkom en voor wie gepast verkleed komt ligt een leuke verrassing klaar. Een deel van de opbrengst is bestemd voor het nieuw aan te leggen evenemententerrein in Oudleusen.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.