ahne eieren tegen ramen is onacceptabel

Zo werden via de media harde verwijten geuit en verschenen er rond het 11 Aprilplein bijvoorbeeld verbasterde straatnaambordjes met namen van de Vrienden. Ook werden er eieren gegooid tegen de ruiten van de woning van één van de bestuursleden. “Het is natuurlijk buitengewoon vervelend wanneer mensen die opkomen voor hun belangen bedreigd worden. Ruiten besmeuren met eieren is daarvan een onacceptabel voorbeeld. Ze hebben aangegeven dat ze zich niet prettig voelden. Ik heb daarom ook met de politie besproken dat ze de zaken, bijvoorbeeld rond Oud en Nieuw, goed in de gaten moesten houden.”

Ahne is desondanks blij dat de Vrienden ‘de verantwoordelijkheid hebben neergelegd waar die hoort, namelijk bij de politiek.’ “We hebben op 5 februari een gesprek gehad met de Vrienden en de gemeenteraad. Dat gebeurde op een goede manier en met respect voor elkaars standpunten. De Vrienden wilden graag een aanvullend onderzoek, maar de raad heeft aangegeven daar geen behoefte aan te hebben. De politiek is nu verantwoordelijk, zoals dat hoort.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.