aanvaller gerritsen naar dedemsvaart

Dedemsvaart heeft zich voor aankomend seizoen verzekerd van de komst van Ben Gerritsen. Gerritsen is een talentvolle 18-jarige aanvaller die momenteel uitkomt voor de amateurs van Heracles. Gerritsen speelt sinds zijn 16e in het eerste elftal en is de huidige topscorer van de 5e klasse A met 17 doelpunten.

Gerritsen is zelf erg content met zijn overstap naar SV Dedemsvaart: “Ik kijk er naar uit om op een hoger niveau te gaan voetballen. Ik ben al paar keer wezen kijken bij de club en zowel het team, als de speelstijl spreken mij zeer aan. Daarnaast ken ik al enkele jongens, omdat mijn vriendin uit Dedemsvaart komt.”

Ook hoofdtrainer Wijsman is tevreden met de komst van Gerritsen: “Ben is een jonge en talentvolle aanvaller, die met zijn snelheid en scorend vermogen wat toe kan voegen aan het team. Daarnaast is het voor de onderlinge concurrentie goed dat er een sterke aanvaller bij komt.”

Gerritsen is na Richard Tempelman de tweede nieuwe speler die zich aangemeld heeft bij

SV Dedemsvaart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.