50cc classic grasbaanrace in lemele

Na het succes van vorig jaar wordt er ook dit jaar weer een 50cc classic grasbaan wedstrijd gereden in Lemele. Op zaterdag 20 april zullen de 50 cc machines weer in grote getale aan de start verschijnen.

Kreidler, Zundapp, Sachs en DKW zullen ook dit jaar weer ruim vertegenwoordigt zijn. Er zal ook een klasse met oldtimermotoren uit de jaren 60 aan de start verschijnen. In deze periode waren 50cc grasbaan motoren niet verkrijgbaar maar moesten zelf worden gebouwd. Deze dag zal in het teken staan van een vernieuwde kennismaking met de oude 50cc motoren en rijders.

Vele bekende renners van voeger zoals Hans Bouwmeester uit Olst, Jan Kleinjan uit Daarle en meerdere kampioenen zullen aanwezig zijn. Ook komen er dit jaar renners uit Lemele aan de start zoals Jeroen van Oene en Edwin Ohms. Dit jaar is er ook weer de mogelijkheid voor de plaatselijke jeugd om op een oude bromfiets deel te nemen. Op het terrein van Zaal Dijk aan de Ledeboerweg zal een prachtige baan worden uitgezet. De verharde parkeerplaats zal als rennerskwartier dienen, hier kan men alle classic grasbaan motoren aanschouwen, waarvan voor velen weer leuke herinneringen bovenkomen. Iedereen die in deze jaren betrokken is geweest als renner, helper en ieder ander die interesse heeft, wordt uitgenodigd om dit festijn te bezoeken.

De aanvangstijden van het evenement zijn:

Training 14.00 uur

Wedstrijd 16.00 uur.

De entree is gratis.

Inschrijven voor de plaatselijke jeugd kan tot 2 april bij Jan Kleinlugtenbeld, 0572-331602 of 06-43906153 (na 18.00 uur). Voor verdere informatie www.50ccclassicgrasbaanteam.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.