Home / archiefcentraal / 2013 bij ardesch interiors jaar van restyle

2013 bij ardesch interiors jaar van restyle

Vanaf 29 maart gaat het vernieuwde pand aan Welsummerweg 13 in Dalfsen officieel open voor publiek en de hele maand april is uitgeroepen als showmaand.

Sinds oktober vorig jaar wordt hard gewerkt aan de grote verbouwing bij Ardesch. De complete voorgevel is vervangen door een moderne aluminium gevel waarbij de typerende hoeken worden uitgelicht met LED-strips in de kleuren van Ardesch. “Mooier maar ook met een veel betere isolatie, zeker niet onbelangrijk. In het oog springt de nieuwe entree, compleet vervaardigd uit aluminium en de afwerking van de muren met Nobelwood een uniek product van Foreco waar zij een duurzaamheidsprijs mee hebben gewonnen.”

Uiteraard is ook binnen flink vernieuwd. De slaapafdeling is volledig gerestyled met een nieuwe boxspringafdeling van Eastborn en de Outdoor afdeling is uitgebreid. Naast de uitgebreide Luxaflex Outdoorshop zijn alle mogelijkheden op het gebied van buitenzonwering te vinden, inclusief glasoases en textiele overkappingen. “En alles is te bedienen via het Home Motion systeem van Somfy, dus ook met Iphone en Ipad”, vult Jarno Ardesch aan. De meubelcollectie is flink uitgebreid, al benadrukt Ardesch Interiors dat het bedrijf geen meubelboulevard is. “De collectie past goed bij onze klant en ons advies, dit is om een compleet pakket te bieden. Hetzelfde geldt voor onze uitgebreide lijn van woonaccessoires. Onze showroom is nu praktischer, inspirerender, mooier, en meer… Alles om nog beter te kunnen adviseren. De inspiratietafels en -ladders zijn de plaatsen in de showroom waar we mooie, inspirerende composities maken.”

Speciaal voor mensen die niet precies weten hoe ze het thuis anders willen, is er de mogelijkheid van interieuradvies aan huis. Hiervoor kan je een afspraak plannen op de website. Door op ardesch.nl/restyle aan te geven welke ruimte je wil veranderen, en wat je wil veranderen, maak je zelfs kans op een restyle ter waarde van 2000 euro. Mocht je deze niet winnen, een tip van Ardesch Interiors: creëer ‘leefeilanden’ in huis; een lievelingsplekje voor iedereen. “Daar kun je genieten van het comfort, het knusse en de sfeer. En voor zo’n plek hoef je niet je hele huis op de kop te zetten. Een betaalbare bank, een robuust karpet en opvallende accessoires zijn voldoende.”

“Investeren in je interieur rendeert altijd”, vervolgt Ilona Ardesch. “Wij staan te popelen om consumenten en ondernemers te bewijzen dat er zoveel meer woon- en werkplezier te behalen is uit de eigen woning en werkruimte.”

Je bent welkom tijdens de speciale showdagen en op maandag tweede paasdag aan de Welsummerweg 13 in Dalfsen.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.