Home / archiefcentraal / 10000 euro voor rolstoelbus rosengaerde

10000 euro voor rolstoelbus rosengaerde

Woonzorgcentrum Rosengaerde heeft van de Stichting Vrienden van Rosengaerde een gift van 10.000 euro ontvangen voor de nieuwe rolstoelbus. Directeur Miep van Es van Rosengaerde dankte de stichting heel hartelijk voor deze bijdrage. Zij benadrukte het belang van de stichting die met deze gift Rosengaerde in staat stelt om het welzijn van de cliënten te bevorderen. Dit is tevens de doelstelling van de Stichting Vrienden van Rosengaerde.

Geert Bistervels, penningmeester van de stichting en fotograaf, merkte op na het onlangs maken van een foto van de ‘oude’ rolstoelbus van Rosengaerde de noodzaak te zien voor het vervangen van de rolstoelbus. Met deze gift komt het totaalbedrag van de actie voor een nieuwe rolstoelbus op 50.000 euro. Daarmee heeft Rosengaerde nog zo’n 30.000 euro nodig om een nieuwe bus daadwerkelijk te kunnen aanschaffen.

Mocht je meer informatie willen, een donatie willen doen of interesse hebben in een sponsoractie ten behoeve van de rolstoelbus, kijk dan op www.rosengaerde.nl of stuur een e-mail naar bus@rosengaerde.nl

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.