wethouders balen van advies onderwijsraad

Wethouder Scheele van Ommen reageerde ontstemd op het advies. “We moeten echt af van het idee dat schaalvergroting de oplossing is voor alle problemen. Het gaat om kwaliteit en bij scholen wordt dat geleverd door enthousiaste leerkrachten en kinderen die worden gemotiveerd. Vorige week presenteerde het ministerie 32 excellente scholen in Nederland. Daarbij was CNS Ommerkanaal met 62 leerlingen. Op kwaliteit staat geen maat en al helemaal geen meetlat.”

Via Twitter liet ook de Dalfser wethouder Maurits von Martels weten het idee maar niks te vinden: “Daar gaan we weer! Leg de nadruk op kwaliteit, niet op kwantiteit!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.