Home / archiefcentraal / weer twee belangrijke punten voor dommerdieck

weer twee belangrijke punten voor dommerdieck

D’Ommerdieck haalde tijdens de wedstrijd op zaterdag 9 februari tegen Devinco in Deventer twee belangrijke punten binnen. Devinco betekent ‘ik overwin’. Toch klopte dat in dit geval niet: d’Ommerdieck wist de wedstrijd te halen.

De wedstrijd werd geopend met een schot van Agnes Krul. Na de 1 – 1 wist d’Ommerdieck een aantal keren de korf te vinden. Er waren doelpunten van Carla Aalbers, Henri Kikkert, Martin Alteveer en Gerald Kikkert. Daarna ging het wat moeizamer. Devinco wist toen wel twee maal de korf te raken. Henri Kikkert scoorde voor de rust nog twee keer. De ruststand was 3 – 7.

Na de rust lukte het d’Ommerdieckers om hun voorsprong uit te bouwen. Miranda Huzen scoorde driemaal een afstandschot en ook Henri Kikkert, Martin Alteveer, Agnes Krul en Stefan van Veldhuizen kwamen tot scoren. De stand kwam tot 3 – 14 in het voordeel van d’Ommerdieck. Devinco scoorde nog 3 maal. Gerald Kikkert sloot de wedstrijd af met een schot. Eindstand van de wedstrijd werd 6 – 15.

Doelpunten van Henri Kikkert 4x, Miranda Huzen 3x, Agnes Krul 2x, Gerald Kikkert 2x, Martin Alteveer 2x, Stefan van Veldhuizen 1x en Carla Aalbers 1x.

Door deze overwinning staat d’Ommerdieck nu zes punten voor op nummer 2, ‘t Overschotje, dat een wedstrijd minder heeft gespeeld. Zaterdag 2 maart speelt d’Ommerdieck 1 thuis tegen NKC in sporthal de Schakel om 16.20 uur. Bij winst zal er op 16 maart de kampioenswedstrijd tegen ’t Overschotje gespeeld gaan worden.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.