vrijwilligers gevraagd voor nldoet actie

Het Vrijwilligerspunt Dalfsen heeft dit jaar een actie met NL Doet op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2013. Zorgboerderij De Damhoeve zoekt vrjiwilligers die willen helpen met het maken van een creatieve ruimte waar de ouderen kunnen klussen, schilderen en kleien. Zorgboerderij de Damhoeve is een bijzondere locatie, waar ouderen die op zoek zijn naar een dagbesteding volop de mogelijkheid hebben om te genieten van de natuur en het boerderijleven.

Momenteel wordt er al druk gewerkt aan de verbouwing. Met NL Doet wil het Vrijwilligerspunt een steentje bijdragen. Met een aantal vrijwilligers wil het punt onder meer de muren sauzen, de vloer impregneren en schoonmaken. Maar ook voor klusjes als timmerwerkzaamheden, kasten in elkaar zetten en snoeiwerk in de tuin zijn handige vrijwilligers nodig.

Voor 15 maart hebben zich al voldoende vrijwilligers aangemeld, maar voor zaterdag 16 maart hebben is nog veel hulp nodig. Wil jij een paar uur de mouwen uit de handen steken? Of ben je handig in timmerwerk, tuinwerk etc? Meld je aan en maak er gezamenlijk een gezellige dag van.

Je kunt je opgeven bij: Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, Pleijendal 89, 7721 DW Dalfsen,0529-434570.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.