Home / archiefcentraal / twin performance viert jubileum met klantendag

twin performance viert jubileum met klantendag

Al twintig jaar staan Bennie Haverkort en Ella Herbrink aan het roer van hun Harley Davidson-zaak Twin-Performance aan de Strangeweg 19 in Ommen. Om het jubileum te vieren wordt op 9 maart van 10.00 tot 16.00 uur een voorjaarsmeeting en klantendag gehouden. Op deze dag zijn enkele leveranciers aanwezig, en kunnen klanten genieten van een hapje en een drankje.

Door de jaren heen heeft Twin-Performance een ruimte klantenkring opgebouwd, zowel in Nederland als daarbuiten. Naast nieuwe Harley Davidson-motoren zijn er ook gebruikte motoren van elk type te vinden. In de professioneel ingerichte en vernieuwde werkplaats kun je je droommotor laten bouwen, verbouwen, repareren, tunen en reviseren. Alle reparaties worden in eigen huis verricht.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.