Home / archiefcentraal / tweede plaats michiel huzen in scc

tweede plaats michiel huzen in scc

Enkele lopers van Bos Bedden loopgroep AG ’85 waren de afgelopen week bij een tweetal wedstrijden actief.

De Ten Broeke Crossloop in Lemelerveld was de elfde en laatste wedstrijd voor het Sallands Crosscircuit. Michiel Huzen won de crossloop over 5 km in een tijd van 18.36 minuten, nadat hij bij de vorige crossen zevenmaal een tweede plaats had behaald. In het eindklassement leverde hem dit de tweede prijs in de categorie Heren tot 39 jaar op.

Leeuwarden-Marssum-Leeuwarden is een halve marathon ten noorden van Leeuwarden. Door de harde wind was het een redelijk pittige wedstrijd. Bert de Boer won de wedstrijd over 21,1 kilometer in een tijd van 1.22.19. Michiel huzen won de derde prijs met 1.24.13, waarmee hij zijn persoonlijk record met een minuut scherper zette.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.