Home / archiefcentraal / traditionele voorjaarsbingos in beerzerveld

traditionele voorjaarsbingos in beerzerveld

De activiteitencommissie van de Nederlandse Hervormde Kerk Beerzerveld houdt vrijdag 15 februari en vrijdag 22 februari organiseert weer haar traditionele voorjaars bingo’s. Vanaf 20 uur gaan de ballen rollen in de Garve aan de Westerweg 40. Vanaf 19 uur is de zaal open.

Er zijn weer veel prijzen te winnen, zoals levensmiddelen en vleesprijzen. De hoofdprijs in de superronde is op 15 februari een vleescheque van 100 euro en een week later een boodschappenbon, eveneens van 100 euro.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.