toernooi sv vechtdal heeft 236 schutters

Er deden 59 teams van vier personen mee, dus in totaal 236 deelnemers in de voorrondes. In elke klasse gingen drie teams door naar de finale. Op vrijdag 16 februari gingen achttien teams opnieuw de strijd met elkaar aan. Dit werd zoals elk jaar weer een spannende finale

Omstreeks 22.30 uur werden de prijzen uitgereikt door burgemeester Han Noten. Hij sprak hierbij zijn bewondering uit voor organisatie van dit toernooi dat elk jaar toch weer met behulp van vele vrijwilligers binnen de vereniging wordt gerealiseerd en ook naar de deelnemende bedrijven voor hun sportieve deelname. Nadat de prijzen in alle klassen waren uitgereikt, werden de kampioenen gehuldigd.

Winnaars waren Hertenhouderij Lindeboom bij de Heren met 544 punten en Garage Jansen bij de Dames met 352 punten. Zij gingen naar huis met de wisselbekers. Individueel bij Dames had B. Boerman de hoogste score en bij de Heren de G. Snel.

De voorzitter van SV Vechtdal bedankte Noten voor het uitreiken van de prijzen en hield hem aan de afspraak dat hij 2016 bij het 25e toernooi zou deelnemen met een team van de gemeente Dalfsen.

Winnaars verschillende klassen

Dames A garage Jansen 352 punten Heren A Klasse Hertenhouderij Lindeboom 544 punten B klasse Upper 478 punten C klasse Attent 440 punten D klasse Foreco 438 punten E klasse Bongers 443 punten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.