sv dalfsen e2 kampioen in de zaal

Bij voetbalvereniging SV Dalfsen was het zaterdag 9 februari feest. E2 vierde de titel in de zaalcompetitie 2012/2013. Van het bestuur kregen zij een mooie medaille omgehangen en daarna was er papat en een frikandel voor de kampioenen.

Het kampioenschap was een week eerder al behaald. Voor de laatste twee wedstrijden die op 2 februari plaatsvonden stond Dalfsen E2 gelijk met Hoonhorst E2G. Ook die ploeg moest nog twee wedstrijden spelen, dus het beloofde een spannende dag te worden.

Dalfsen speelde eerst tegen OZC E3. Deze spannende wedstrijd werd met 3-2 in winst omgezet. Ook Hoonhorst won de eerste wedstrijd tegen datzelfde team, met 2-1. Tegen Nieuwleusen E4 werd vervolgens eveneens gewonnen: 2-1, door een eigen doelpunt van Nieuwleusen en een kopbal van Luc Noordman. Ook Hoonhorst won vervolgens van Dedemsvaart E4, maar doordat Dalfsen uiteindelijk een iets beter doelsaldo had, mochten de Dalfsenaren de titel vieren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.