stationsloop in zee met de vechtdallijnen

Alle deelnemers aan de 6e editie van de Station tot Station Loop weten zich verzekerd van het vervoer tussen start en finish. Vechtdallijnen is de nieuwe hoofdsponsor en garandeert het vervoer.

Ook hoofdsponsor van het eerste uur, Rabobank Vaart en Vechtstreek, blijft haar naam binden aan dit mooie evenement in het Overijsselse Vechtdal. Het evenement is inmiddels volgeboekt. De deelnemerslimiet werd binnen anderhalf uur bereikt.

“Vechtdallijnen is een heel goede partner voor ons evenement”, licht voorzitter Bernhard Kootstra toe: “De Station tot Station Loop kenmerkt zich door de inzet van milieuvriendelijke vervoersmiddelen. De inzet van gemotoriseerde vervoermiddelen is minimaal. Zowel in voor- en na vervoer, bij het vervoer van de atleten naar de start, als in de begeleiding tijdens de wedstrijd is die inzet tot een minimum beperkt. De treinen op de Vechtdallijnen zijn daarom hét perfecte vervoermiddel. Iedere deelnemer kan op vertoon van zijn startbewijs gebruik maken van de moderne en nieuwe treinen. Zowel vóór als na de loop tussen Ommen en Dalfsen. Vandaar dat de organisatie van de Vechtdallijnen dit jaar de nieuwe hoofdsponsor is.”

De organisatie introduceert veel noviteiten in 2013. Bestuurslid Minkjan is verantwoordelijk voor de ICT-onderwerpen bij het evenement en loopt zich het vuur uit de sloffen. “Nu we de website wilden vernieuwen kwamen heel veel zaken in een stroomversnelling. We hebben te maken met nieuwe logo’s van sponsoren. Maar ook is de hele techniek opgefrist. En eerlijk is eerlijk, het meeste werk is gedaan door de mannen van Site-Writer Webdesign en Ongewoon Reclamebureau. Zij hebben naar de deadline gewerkt en die gehaald. Daarvoor heb ik veel bewondering. Wij zijn heel tevreden over het resultaat. Top!”

Met de inschrijving meteen na de lancering kreeg de nieuwe website de vuurdoop. “Zowel de lancering als de inschrijving verliepen voortreffelijk. We zijn met de snelheid van een komeet volgeboekt”, evalueert Bernhard Kootstra de afgelopen dagen. “Ook social media als Twitter en Facebook maken tegenwoordig een groot verschil. Daardoor zien we weer nieuwe structuren ontstaan. De snelheid van inschrijven neemt toe, maar ook de beleving van de deelnemers. Zo ontstaat een community rond deze prachtige route. Iedereen wil er bij zijn en dat gunnen we iedereen maar we moeten helaas ook mensen teleurstellen.”

Hoewel het mooi is als alles op rolletjes loopt komt het er de komende 3,5 maanden op aan. “Als organisatie heb je je verbonden aan de deelnemers en aan de sponsoren. Al deze mensen zijn enthousiast en wij natuurlijk ook. Samen met alle vrijwilligers wordt het evenement goed op stoom gebracht. De laatste woensdag van mei staan wij met de organisatie van de Vechtdallijnen en Rabobank bij de start en finish klaar om de deelnemers hun wedstrijd te laten beleven. Kortom, een mooie start op 29 mei om 19.30 uur in Ommen.”

Voor de hoofdsponsoren heeft Kootstra niets dan lof; “De samenwerking met de organisatie van de Vechtdallijnen verloopt zeer geolied. Zij komen tussentijds in een gegroeide organisatie en dat is voor hen anders dan voor de Rabobank. Met Rabobank zijn wij naar het lustrum gegroeid en dat was een mooie periode. Al met al gaan wij allemaal voor een perfecte organisatie. Ook de organisatie van de Vechtdallijnen heeft de kwaliteit hoog in het vaandel staan.”

De wedstrijdinschrijving is gesloten. Wil je toch deelnemen aan de Station tot Station Loop dan is dat alleen mogelijk via deelname aan de Combi-clinic. Maar ook daarvoor geldt een limiet. Op de website www.stationloop.nl staat daarover informatie. Aanmelden kan via clinic@stationloop.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.