starthandeling collecte amnesty bij westermolen

De lokale werkgroep Dalfsen besteedt dit jaar extra aandacht aan de start van de collecteweek 2013 van Amnesty International. Op woensdag 6 februari vindt vanaf 19.30 uur een bijeenkomst plaats in “De Westermolen” aan de Molenweg te Dalfsen. In die bijeenkomst wordt aandacht besteed aan de wisseling van de wacht in de werkgroep en de start van de collecteweek van 10 tot 16 februari. De ruim 40 collectanten kunnen hun collectebus bij die gelegenheid meteen meenemen.

Na jarenlange trouwe dienst hebben Bert Wijbenga, Lidy Visser en Diny Harkink te kennen gegeven zich uit de lokale werkgroep van Amnesty International terug te willen trekken, nadat ze in Gertie Tabor en Erik Koster opvolging hadden gevonden. Karin Godschalk en Bep Verheij blijven hun activiteiten voortzetten, terwijl Nel Pauw de gelederen komt versterken voor de coördinatie van het brievenschrijven.

Bert, Lidy en Diny hebben zich als werkgroep-leden vele jaren lang ingezet voor voorlichting over Amnesty International en de coördinatie van schrijf-acties in Dalfsen.

Om het afscheid van Bert Wijbenga, Lidy Visser en Diny Harkink op gepaste wijze luister bij te zetten, worden de ruim 40 collectanten uitgenodigd om op 6 februari in De Westermolen hun collectebussen te komen ophalen, zodat er aan de vooravond van de collecteweek een gezamenlijke start kan worden gemaakt. Ook de trouwe brievenschrijvers in Dalfsen worden uitgenodigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.