smink nu officieel wereldrecordhouder

Hoewel Rob Smink sinds zondag 3 februari officieel de wereldrecordhouder is van de langste individuele kookmarathon, is het schildje van Guinness World Record nog niet binnen. Toch werd zondag met een receptie gevierd dat het record binnen is.

In het weekend van 29 en 39 september vorig jaar wist Rob Smink meer dan 36 uur achter elkaar te koken: goed voor een wereldrecord. Reden om dit te proberen was het tienjarige jubileum van Smink Culinair, het bedrijf van Rob en zijn vrouw Anita. Het geld dat werd ingezameld met de recordpoging – gasten konden komen eten- is verdeeld onder Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK) en de Hartstichting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.