sercodaks roos van leeuwen in oranje 17

Roos van Leeuwen van Landskampioen Sercodak uit Dalfsen is geselecteerd voor het nationale team onder 17. Met dit team gaat ze van 22 tot en met 24 maart in IJsland het EK Kwalificatie toernooi spelen om een plaats af het afdwingen voor het EK in Polen. Dit vindt tussen 15 en 25 augustus plaats. Oranje onder 17 treft daar naast IJsland ook Duitsland en Litouwen als tegenstanders. De selectie zal bij de beste twee teams van haar poule moeten eindigen om naar het EK te mogen gaan.

Daarnaast neemt Van Leeuwen met deze selectie ook deel aan het EYOF (European Youth Olympic Festival) in Utrecht. Dit is van 14 tot en met 19 juli in de Jaarbeurs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.