Home / archiefcentraal / ruim 4000 bezoekers bij open dag vogelsangh

ruim 4000 bezoekers bij open dag vogelsangh

Installatie- en schoorsteenbedrijf De Vogelsangh uit Ommen vierde zaterdag 9 februari haar vijfendertig jarige bestaan.

Een winterfair stelde alle belangstellenden in staat om kennis te maken met het bedrijf en daarbij horende nieuwe technische snufjes op het gebied van onder andere hout- en gaskachels. Onder een prachtig winterzonnetje konden alle aanwezigen bij de Vogelsangh genieten van verschillendenactiviteiten. Er waren vele standhouders, spectaculaire demonstraties van de brandweer, en er was uitgebreide catering die door de Vogelsangh voor iedereen kosteloos beschikbaar werd gesteld. Het was dan ook een drukte van belang bij de broodjes warme beenham, rechtstreeks van het spit, en heerlijke snert in de verwarmde tent.

Ook waren er demonstraties van branche verwante artikelen, oude ambachten, streekeigen producten en activiteiten voor de kinderen. Onder de ruim 4000 aanwezigen werd een kachel verloot die uiteindelijk is gewonnen door de familie Veurink uit Geerdijk.

“We zijn al 35 jaar een betrouwbare partner in kachelland en het is fantastisch om dit heugelijke feit samen met mijn medewerkers, mijn klanten en natuurlijk alle andere geïnteresseerden uitgebreid te vieren,” aldus eigenaar Henk Wetering.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.