Home / archiefcentraal / rotacups betrekt nieuw bedrijfspand

rotacups betrekt nieuw bedrijfspand

Niet alleen binnen in het pand is hard gewerkt maar ook de buitenkant heeft een metamorfose ondergaan. Er is nieuwe, kleurrijke raambestickering aangebracht en op het dak is een ware eyecatcher geplaatst: een bedrukte beker van ruim 1,5 meter hoog.

Die beker is er niet voor niets geplaatst: RotaCups is dé specialist als het gaat om bedrukte (koffiebekers) Doordat de productie in eigen beheer is, kunnen de aantallen, kosten en levertijd laag gehouden worden.

De bekers zijn fullcolour bedrukt; daardoor kunnen er niet alleen logo’s en teksten op de beker worden gezet maar ook foto’s van bijvoorbeeld een product op bedrijfspand is zonder meerprijs mogelijk.

Uniek in Europa is het feit dat de bekers binnen een week geleverd kunnen worden en dat al vanaf 250 stuks.

De bekers van RotaCups worden veelal gebruikt voor bijvoorbeeld beurzen, productintroducties en interne communicatie. Maar ook autobedrijven, sportverenigingen en koffiezaken behoren tot de vaste klantenkring.

Daarnaast heeft RotaCups een nieuwe website online gezet: ontwerpjebekertje.nl Via deze site kunnen particulieren (en zakelijke klanten) online een eigen bekertje ontwerpen en bestellen aan de hand van een aantal standaardontwerpen. Deze ontwerpen zijn aan te passen door middel van het toevoegen van een afbeelding en een tekst.

Bedrukte bekers zijn geschikt voor (bijna) elke gelegenheid; zoals een huwelijk, verjaardag, geboorte, jubileum, evenement en dergelijke. Bestellen kan al vanaf 50 stuks en levering binnen 1 week.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.